+34 960 884 165
Voluntariat Corporatiu: Explorant els secrets del Centre Històric de València amb Turiart

Voluntariat Corporatiu: Explorant els secrets del Centre Històric de València amb Turiart

En una vesprada plena de sorpreses i aprenentatge, les famílies i xiquets del Projecte Reforça de *Orriols es van submergir en la història de la ciutat de València, explorant el Centre Històric de la mà de la col·laboració especial de *Turiart en una acció de Voluntariat Corporatiu.

Sota el compromís de responsabilitat social, *Turiart va organitzar una excepcional visita guiada. Acompanyant a les famílies, van compartir la seua passió per la història i l’arquitectura de València, revelant els secrets que resguarda cada racó del Centre Històric.

L’experiència no sols va ser educativa, sinó també una mostra de l’impacte positiu que pot tindre el voluntariat corporatiu en la comunitat. Agraïm a *Turiart la seua generosa col·laboració i als seus empleats per dedicar el seu temps i coneixements per a fer d’esta jornada una experiència única i enriquidora.

Després de la visita, compartim un alegre berenar, enfortint encara més els llaços entre les famílies, els xiquets i l’equip de voluntariat.

Volem expressar el nostre agraïment a les dues voluntàries que ens van acompanyar, a cada família pel seu entusiasme i als xiquets per la seua gran il·lusió en esta jornada. Este tipus d’experiències enfortixen el nostre compromís de continuar treballant junts, construint un futur ple d’oportunitats per a cada xiquet i cada família.