+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Un nadal carregat de solidaritat

Un nadal carregat de solidaritat

Aquest Nadal malgrat les circumstàncies sanitàries, han estat carregades de solidaritat i moments especials. Des de la Fundació hem rebut el suport i la col·laboració de diferents entitats, empreses i particulars, que han fet que els menors del projecte Despierta Sonrisas hagen viscut la màgia pròpia d’aquestes dates.

Gràcies a la solidaritat de tots els donants en la campanya de recollida de fons organitzada per la Fundació, els alumnes de l’illa de Tabarca a Alacant van tindre els seus regals i la visita Reis Mags.

Dels alumnes del Col·legi Jesús Maria Fuensanta a València, es van encarregar Indústries Tayg amb la campanya de recollida d’aliments i material i jocs educatius.

En els tallers de reforç escolar del barri de Orriols i el Port a València, la màgia va vindre de la mà de Vicerrectorat de Responsabilitat Social i Cooperació que un any més va col·laborar amb la Fundació amb la seua campanya solidària de recollida de joguets.

D’altra banda, la Fundació Trinidad Alfonso de la mà del Projecte Fer amb els “Reis Rècord” ens van ajudar a portar alegria als menors per tota la Comunitat Valenciana amb el material esportiu donat per les botigues *Intersport España.

L’apotecària García i València Cus van aportar el seu granet d’arena donant màscares perquè tots els xiquets i xiquetes estigueren ben protegits.

Per tot això, veiem que no tot ha sigut negatiu en el 2020, la generositat, compromís i implicació amb la infància vulnerable ha deixat també bons moments per a recordar.