+34 960 884 165
Un gran aplaudiment als nostres voluntaris per la seua energia i compromís

Un gran aplaudiment als nostres voluntaris per la seua energia i compromís

Davant aquest escenari advers, no tot seran males notícies, des de la Fundació, no podem deixar de destacar, que aquesta situació ha fet traure el millor dels voluntaris i voluntàries del projecte Desperta Somriures. Han demostrat ser persones entusiastes, capaces de veure els aspectes positius de les coses, que irradien bon humor i col·laboren d’una manera activa perquè en el seu entorn existisca un bon ambient, clar exemple d’això, són els vídeos realitzats llançant missatges d’ànim i suport, inundant les Xarxes Socials de missatges positius.

Estan demostrat ser persones flexibles i innovadores que accepten amb promptitud el canvi derivat de les noves circumstàncies, introduint modificacions en els processos i proposant solucions alternatives. Els voluntaris, estan aportant multitud de material online, treballs, manuals i activitats perquè puguen realitzar-se des de casa, de manera que, els beneficiaris dels programes puguen continuar aprenent valors mitjançant el joc des de les seues cases. Tot el material es troba disponible en la web de la Fundació en l’apartat “aula a casa” perquè puga ser utilitzat per totes les famílies que així ho desitgen.

Per tot aquest treball realitzat, des d’ací volem traslladar el nostre reconeixement als voluntaris i les voluntàries que estan fent tot els possible per continuar amb la seua gran labor des de casa. Va per a ells el nostre aplaudiment. Gràcies per la vostra implicació i sobretot pel vostre cor enorme i generós.