+34 960 884 165
“Saca la teua millor versió” amb el projecte Desperta el teu Talent

“Saca la teua millor versió” amb el projecte Desperta el teu Talent

Desperta el teu Talent és un projecte sociolaboral que ofereix diferents eines als seus participants per a millorar la seua ocupabilitat.

Com ho fem?

A través de tallers formatius en els quals es treballa l’autoestima, les competències digitals i la comunicació. Tot això, per a interioritzar uns continguts que poden ser de gran utilitat en la cerca d’ocupació.

Autoestima: El projecte desperta el teu talent permet conéixer les nostres millors qualitats i potencialitats, al mateix temps que descobrim unes altres. D’esta manera també es guanya seguretat i confiança en un mateix.

Comunicació: Una bona comunicació és imprescindible per a una convivència sana en el treball, tant si s’està buscant ocupació com si ja es troba en un. És necessari saber què volem dir i quina és la millor manera d’expressar-ho.

Tallers digitals: Les noves tecnologies són presents pràcticament en tots els espais, per la qual cosa, per a Desperta el teu Talent, aprendre sobre el seu ús és essencial per a la nostra autonomia.

L’objectiu és que els participants s’inscriguen en ofertes d’ocupació, preparen les entrevistes de treball, elaboren el seu currículum d’una manera adequada, etc.

Esta acció és finançada pel programa de la Comunitat Valenciana del Fons Social Europeu Plus 2021-2027.