+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

“Per tot el que das” una festa per a tot el voluntariat

“Per tot el que das” una festa per a tot el voluntariat

Celebrem la segona edició de la Festa del Voluntariat en la Universitat Politècnica de València. Esta actividad, coorganizada per la Fundació Iniciativa Social y la Cátedra d’Infancia y adolescencia de la UPV, ofreció un merescut homenatge a les persones compromeses en accions de voluntariado con la infancia. También van col·laborar entitats com la UPV, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Save The Children, YMCA i Mamàs en Acció. I comptem amb el suport d’entitats privades com Safta, Vetlarte, Regals Publicitaris, Folder València, SanLucar, Vitaldent i Zespri.

L’acte es va desenrotllar en l’edifici Nexus i va ser presentat pels voluntaris de la Fundació, Bibiana Carbajosa i Berto Gil.

Van inaugurar l’acte D. Vicente Cabedo, diretor de la Càtedra d’Infància i Adolescència de la UPV, D. Joaquín Lleó, director de la Fundació Iniciativa Social, Sra. Salomé Cuesta Valera, Vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV, i D. Miguel Salvador, president de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana.

L’esdeveniment va continuar amb el testimoni de quatre voluntàries de diferents entitats solidàries i la labor que realitzen. Elisabeth Espinal de YMCA, Marina Rozalén de Cáritas València, Paula Algarra d’Associació Sed Vies i Sheila Rubio de la Fundació Iniciativa Social.

Per a tancar esta festa, comptem amb la participació de Majo Gimeno, Presidenta de Mamàs en acció. En esta xarrada, amb el títol “Lo impagable”, va comptar com i per què es va crear esta associació que acompanya xiquets i xiquetes en els hospitals. A més, va compartir amb els presents anècdotes que han viscut des de la creació de la mateixa.

Finalment va haver-hi un còctel per a tots els assistents per a intercanviar experiències.

Amb este acte totes les entitats socials ens unim per a reconéixer la  labor del voluntariat en primera persona.  Moltes gràcies a tot el voluntariat!