+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

“Per tot el que dones” un merescut homenatge al voluntariat

“Per tot el que dones” un merescut homenatge al voluntariat

El dijous 4 de març a la vesprada es va celebrar la primera edició de la “Festa del Voluntariat”. Aquesta activitat, coorganitzada per la Fundació Iniciativa Social i la Càtedra d’Infància i adolescència de la UPV, va oferir un merescut homenatge a les persones compromeses en accions de voluntariat amb la infància. En l’acte van estar representades més de vint entitats que compten amb un important suport de persones voluntàries, com la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, Save The Children, Creu Roja, Càritas o FISAT juntament amb empreses com Ikea, Seur o Carrefour, entre altres.

Més enllà de les presentacions institucionals el focus d’atenció va estar en els testimoniatges de voluntariat de tres persones compromeses amb la educació d’infància en situació de vulnerabilitat. Les tres persones voluntàries, Bibiana Carbajosa, Andrés Donoso i Carlos Tarancón, van rebre un guardó de mans de Rosa Molero, Directora General d’Infància i Adolescència de la Generalitat Valenciana, de Rosa Puchades, Vicerectora de Responsabilitat Social de la UPV i de Vicente Cabedo, Director de la Càtedra d’Infància i Adolescència de la UPV.

L’acte va comptar amb la participació de Víctor Küppers, que d’una manera desinteressada va aportar el seu granet d’arena, amb una motivadora sessió que va portar per títol “Ser positius perquè l’alternativa és terrible”. La xarrada va oferir eines per a una actitud més positiva en la gestió diària, un tema important per a persones que en la feina de casa de voluntariat es troben amb situacions més complicades en els últims temps.

En aquests temps de pandèmia i restriccions l’esdeveniment va comptar amb un aforament reduït, emetent-se també streaming pel canal de la UPV en obert perquè tots aquells que ho desitjaren, pogueren seguir-lo.

La activitat es va organitzar conjuntament per Fundació Iniciativa Social i la Càtedra d’Infància i Adolescència de la Universitat Politècnica de València, amb la col·laboració de Save the Children i l’Associació Juvenil Amics.

Punxa en cada imatge per a ampliar-la:

Punxa en cada entitat per a veure el vídeo amb el qual va participar en la Festa:

Vídeo ANAR

Vídeo Seur

Vídeo Alanna

Vídeo Alcampo

Vídeo Amparo Quilis

Vídeo Avaf

Vídeo Bombay

Vídeo Caritas

Vídeo Carrefour

Vídeo Cruz Roja

Vídeo Don Bosco

Vídeo Ikea

Vídeo La Caixa

Vídeo Plataforma del Voluntariado

Vídeo Sed Vies

Vídeo Fisat

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *