+34 960 884 165
Pinta el teu col·le: Un toc de color i creativitat per a transformar el CEIP Mora Puchol (Alacant)

Pinta el teu col·le: Un toc de color i creativitat per a transformar el CEIP Mora Puchol (Alacant)

Dissabte passat va tindre lloc l’activitat “Pinta el teu col·le” en el CEIP Mora Puchol d’Alacant. Este projecte, que busca revitalitzar els espais escolars a través de la rehabilitació de parets, murs i la renovació d’elements com a jocs de sòl, gronxadors, bancs, etc. va comptar amb el suport fonamental de persones voluntàries i la col·laboració de l’empresa *Isaval Pintures, que va donar el material necessari per a dur a terme esta transformació.

La jornada en el CEIP Mora Puchol va destacar per l’organització de les coordinadores de la Fundació a la ciutat d’Alacant i pel treball dels voluntaris que, amb pinzells i corrons en mà, van dedicar el seu temps i esforç per a embellir l’entorn educatiu del centre. Agraïment especial a l’artista conegut com Ymikai que va realitzar de manera altruista el mural.

Esta iniciativa cerca crear espais físics agradables i també fomentar un ambient propici per a l’aprenentatge i la creativitat.

La col·laboració de Isaval Pintures ha sigut molt important per a l’èxit d’este projecte, ja que la seua donació de materials va permetre dur a terme esta transformació de manera efectiva i eficient. L’empresa està compromesa amb el benestar de la comunitat a través d’iniciatives que impacten positivament en l’educació i el desenvolupament dels més xicotets.

Esta activitat no sols ha deixat un rastre de colors i renovació en el CEIP Mora Puchol, sinó que també ha deixat una petjada en la comunitat, recordant-nos la importància de la col·laboració i el compromís amb el benestar de les generacions futures.