+34 960 884 165
Participem a la taula d’infància d´Orriols

Participem a la taula d’infància d´Orriols

El treball en xarxa fa que les intervencions socials siguen més efectives i arriben a més persones. Participem activament en la taula d’infància del barri d´Orriols.

A aquesta trobada es va planificar l’Agenda d’Activitats Orriols en Positiu per al mes de juliol i es va fer una valoració de la Setmana Intercultural celebrada a la fi de maig i principis de juny. Es va valorar la manera d’articular el treball, la diversitat d’activitats i l’impacte aconseguint, arribant a més de mil persones.

Les entitats que van ser presents van ser: Centre de Joventut d´Orriols, Ymca, Entreculturas, el Centre de Serveis Socials Salvador Allèn, el Centre Cultural Islàmic de València, la Unitat d’igualtat Orriols i Torrefiel, Associació Entreiguales València, la Fundació Altius, Associació Orriols Conviu, Associació Tot Som Un, Obra Social Porta Amiga, Associació Orriols en Lluita, Ampa Bartolomé Cossió, el Projecte Atenció Adolescència i Infància- Fisat, Fundació Maria Auxiliadora, Asociació de veïnes i veïns Orriols-Rascanya, Oficina de l’Energia, Associació de Comerciants i Professionals Districto Nord València Acull i, per descomptat, Elisa Tos, responsable de l’àrea d’infància de la Fundació.