+34 960 884 165
Participació en el Fòrum de l’Aula d’Infància de la UPV

Participació en el Fòrum de l’Aula d’Infància de la UPV

Un total de 61 entitats que treballen pels drets dels xiquets i les xiquetes han estat durant dues jornades debatent en el primer fòrum organitzat per l’Aula d’Infància i Adolescència de la Universitat Politècnica de València. La cita, que va tindre lloc el passat 30 i 31 de gener, ha reunit associacions, fundacions i altres entitats socials dedicades a la infància i l’adolescència, així com empreses que han incorporat aquest col·lectiu en les seues estratègies de responsabilitat social corporativa o a través de les seues fundacions corporatives, a més de col·legis professionals i sindicats.

Aquest fòrum lloc de trobada i reunió va ser l’escenari perfecte perquè Maria de Selva Bonilla, compartira amb la resta dels assistents l’impacte del Programa d’Infància i de Voluntariat Educatiu, aquest últim conegut com a projecte “Desperta Somriures”.

El fòrum ha complit una doble finalitat: “estar en contacte i relacionar-nos i donar-nos a conéixer els uns als altres”, segons el seu director Vicente Cabedo qui creu que l’objectiu s’ha complit. Durant els dos dies han passat per l’Auditori del Poal Blau al voltant de 140 persones. A aquesta xifra cal sumar els ponents, que han sigut nombrosos, perquè es van organitzar també un total de 7 taules de treball i diverses conferències.

El Fòrum va comptar entre altres amb la presència de personalitats com Carlos Villagrasa Alcaide, president del Comité Internacional dels Congressos Mundials pels Drets de la Infància i l’Adolescència i Gabriel García Martínez, director del Màster de Responsabilitat Social Corporativa de la UPV.