+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Objectiu complit. Gràcies!

Objectiu complit. Gràcies!

Durant el mes de març, i a causa de la crisi originada pel Covid- 19 vam fer una anomenada a la solidaritat ciutadana iniciant la campanya Somriures per Aliments. Sota el lema “Amb molts pocs farem molt” es va iniciar una campanya d’aliments destinada a les famílies i menors atesos en el programa “Desperta Somriures”.

En aquesta primera fase, l’objectiu inicial era aconseguir 2.400 € setmanals (600 € per a atendre 20 famílies en 4 centres en el barri de Natzaret, de València, en el barri Mil Habitatges, d’Alacant, i a Castelló de la Plana). Per a l’atenció del mes de maig requeria aconseguir la xifra de 9.600 €. Ara està previst realitzar una segona fase que dependrà de suports institucionals que han realitzat convocatòries de suport.

La resposta no es va fer esperar, la col·laboració ciutadana ha sigut increïble, rebent fins a un total de 185 col·laboracions que han suposat més enllà dels 9.600 € previstos per a aquesta fase de la campanya.

S’han comprat aliments bàsics no peribles (pasta, arròs, llegums). La distribució es realitza per mitjà de les parròquies del barri i les associacions de veïns.

Amb aquest vídeo, realitzat pels voluntaris de “Desperta Somriures” volem a agrair a tots els que heu fet possible alleujar la càrrega de moltes famílies durant aquest Estat d’Alarma.

Totes les persones que vulguen continuar col·laborant poden continuar realitzant aportacions que es destinaran de manera indistinta als Programes d’Infància i de Voluntariat Educatiu (Projecte Desperta Somriures).

Una vegada aplicats la totalitat dels fons es publicarà un informe complet de justificació.