+34 960 884 165
Noves aliances per a treballar per l’educació en la infància vulnerable

Noves aliances per a treballar per l’educació en la infància vulnerable

La Fundació ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa SanLucar Fruit S.L.O. i l’associació Coordinadora Solidària de l’Estiba del Port de València per a la realització d’un taller de reforç escolar. Aquest projecte naix per a fer costat als menors en risc d’exclusió social o en situació de vulnerabilitat d’entre els beneficiaris del projecte cuina solidària L’Olla i del projecte Desperta Somriures.

L’objectiu d’aquest taller de reforç escolar és fomentar un adequat desenvolupament a acadèmic i educatiu enfocat en valors, disminuint l’impacte negatiu que la pandèmia del COVID 19 ha provocat en els menors amb accés limitat a les classes virtuals que es van impartir durant el curs passat.

Per a aconseguir aquest objectiu, el voluntariat de Desperta Somriures, realitzen amb els menors, els exercicis adaptats a les seues necessitats seguint les indicacions dels seus tutors acadèmics i proporcionant ajuda personalitza a cada menor.

Aquest taller que va començar al novembre ha tingut un gran acolliment i ja s’està atenent més de 20 menors en les zones del port i el barri de Orriols a València.