+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Nova investigació de la participació en AMPAS

En la Fundació som conscients de la importància de la col·laboració entre família i escola, per això des del Programa de Participació s’està desenvolupant un estudi sobre el panorama actual de les *Ampas com a estructura legal que canalitza la participació de les famílies en el centre escolar.

Aquest projecte d’investigació té com a objectiu analitzar el context actual de les Ampas a la Comunitat Valenciana. Part d’aquest estudi es desenvolupa a través d’una enquesta directa en format digital a pares i a mares de centres escolars, personal directiu de centres docents i membres de les Ampas.

Aquest segon informe abastarà una mostra més àmplia d’entitats. Amb tot, aquesta mostra inicial s’anirà ampliant mitjançant successives onades a altres territoris de la geografia nacional amb la finalitat d’obtindre una visió més completa.

L’objectiu general d’aquesta enquesta és obtindre informació directa dels socis, sòcies, usuaris i usuàries de Ampas, contrastar les informacions d’informes públics amb dades pròpies i locals del nostre territori i, esbrinar l’eficàcia de les comunicacions, detectar les barreres que dificulten l’associacionisme i fomentar la participació de les famílies en el Ampa

Si vols formar part d’aquest estudi pots participar en l’enquesta a través d’aquest link

https://cutt.ly/aguakvl