+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Nova investigació de la participació en AMPAS

Nova investigació de la participació en AMPAS

En la Fundació som conscients de la importància de la col·laboració entre família i escola, per això des del Programa de Participació s’està desenvolupant un estudi sobre el panorama actual de les *Ampas com a estructura legal que canalitza la participació de les famílies en el centre escolar.

Aquest projecte d’investigació té com a objectiu analitzar el context actual de les Ampas a la Comunitat Valenciana. Part d’aquest estudi es desenvolupa a través d’una enquesta directa en format digital a pares i a mares de centres escolars, personal directiu de centres docents i membres de les Ampas.

Aquest segon informe abastarà una mostra més àmplia d’entitats. Amb tot, aquesta mostra inicial s’anirà ampliant mitjançant successives onades a altres territoris de la geografia nacional amb la finalitat d’obtindre una visió més completa.

L’objectiu general d’aquesta enquesta és obtindre informació directa dels socis, sòcies, usuaris i usuàries de Ampas, contrastar les informacions d’informes públics amb dades pròpies i locals del nostre territori i, esbrinar l’eficàcia de les comunicacions, detectar les barreres que dificulten l’associacionisme i fomentar la participació de les famílies en el Ampa

Si vols formar part d’aquest estudi pots participar en l’enquesta a través d’aquest link

https://cutt.ly/aguakvl