+34 960 884 165
Els Reis Mags omplin d’il·lusió el CEIP Torrefiel

Els Reis Mags omplin d’il·lusió el CEIP Torrefiel

Hem celebrat la festa dels Reis Mags al CEIP Torrefiel, amb al voltant de 400 alums i alumnes i tot el personal del centre.

Sus Majestats han aparegut al pati de jocs en una furgoneta envidrada, gentilesa de Engel & Völkers. A més, aquesta empresa, ha aportat una borsa amb diversos detalls per a repartir entre tots els assistents.

El lliurament de les cartes i els regals va tindre lloc, per cursos, a la sala d’actes del centre educatiu. Tots els xiquets i xiquetes van poder entregar la seua carta als Reis i tindre uns segons per a demanar-los coses, parlar amb ells i fer-se fotos.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta acció, persones voluntàries, personal del *CEIP Torrefiel i també a la Fundación Crecer Jugando, a la Universitat Politècnica de València, a Productos Andranis SL y a Falomir Juegos, per les seues aportacions a aquesta gran festa de Nadal. Sense el seu suport, aquesta activitat no hauria sigut possible.

Esment especial a les persones voluntàries que han dedicat el seu temps a embolicar més de 1.000 regals per a aquesta i altres festes que hem organitzat des de la Fundació a Alacant, València, Múrcia i Castelló.