+34 960 884 165
La Fundació Iberdrola visita les activitats amb infància de la Fundació a Alacant

La Fundació Iberdrola visita les activitats amb infància de la Fundació a Alacant

Hem rebut la visita dels representants de la Fundació Iberdrola a Alacant. Compartim una jornada molt enriquidora amb el seu president, Sr. Fernando García Sánchez , el director, Sr. Ramón Castresana, i els membres de l’equip, Sra. Teresa Rodríguez de Tembleque i Sra. Guadalupe De Quadra García.

La visita va començar en la seu amb una reunió per a presentar en profunditat els projectes, en els quals col·labora la Fundació Iberdrola a Alacant i Múrcia. Intercanviem experiències, es van resoldre dubtes i es va donar una primera visió general de l’activitat del reforç: nombre de participants, hores de dedicació, evolució dels beneficiaris, etc.

Després, visitem el centre social Gastón Castelló on es desenvolupava l’activitat amb infància i voluntariat. Els representants de la Fundació Iberdrola van poder veure de primera mà com es realitza l’activitat, metodologies, distribució dels menors i voluntaris, i intercanviar impressions amb els protagonistes.

Des d’estes línies volem agrair l’interés mostrat en les iniciatives i esta visita tan interessant per a continuar creant junts majors oportunitats socioeducatives.