+34 960 884 165
La Fundació JJCC renova la seua col·laboració amb el programa d’infància i voluntariat educatiu

La Fundació JJCC renova la seua col·laboració amb el programa d’infància i voluntariat educatiu

La Fundació Juan José Castellano Comenge va nàixer en 2016 amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament social i cultural de la Comunitat Valenciana. Des de l’exercici 2017 ha col·laborat amb una aportació a l’execució de les activitats relacionades amb el Programa d’Ajuda a la Infància i amb el Programa de Voluntariat Educatiu de la Fundació Iniciativa Social, donant suport a la viabilitat d’aqueixes accions.


Afavorida per l’empresari Juan José Castellano Comenge, la Fundació compta amb un patronat format per deu membres procedents de diversos àmbits professionals: notaris, advocats, economistes, historiadors d’art, empresaris i metges. El foment de l’art i les accions socials centren l’activitat.


Aquesta col·laboració de la Fundació JJCC permet donar continuïtat a les accions empreses i que en cada curs escolar han anat ampliant el radi d’intervenció. Per al curs 2019/2020 la Fundació Iniciativa Social ampliarà la seua acció a la ciutat de Castelló, així com a dos nous centres escolars a la ciutat d’Alacant. Aquests centres se sumen als ja participants a les ciutats de València i Alacant.