+34 960 884 165
Jornada “Pinta el teu cole”

Jornada “Pinta el teu cole”

El voluntariat del Programa Desperta Somriures de la Fundació va participar, en esta jornada en el CEIP Sant Agustí, compartint el seu temps i esforç a millorar espais per a educatius dels menors que participen en les seues activitats socials. L’activitat va comptar amb 35 persones voluntàries en col·laboració amb famílies i docents del centre educatiu.

Els objectius d’esta activitat són rehabilitar els espais educatius on es realitzen activitats de voluntariat, crear ambients motivadors i atractius en el centre educatiu, ampliar l’oferta d’activitat i joc durant el temps d’escampament, creant entorns més amables i acollidors per als menors en situació de vulnerabilitat en el seu centre escolar. Per a dur a terme esta acció hem comptat amb la col·laboració d’Isaval Pintures que ha aportat el material necessari per a pintar totes les superficies. 

D’esta manera es contribuïx des de la Fundació amb l’objectiu número 4 Educació de Qualitat de l’Agenda 2030, generant entorns educatius més favorables.