+34 960 884 165
Incorporació per a reforçar el voluntariat educatiu

Incorporació per a reforçar el voluntariat educatiu

Si alguna cosa està posant de manifest la pandèmia, són les enormes desequilibris educatius que estan afectant la infància més vulnerable. Les anàlisis de tota mena mostren cada vegada dades més preocupants que tindran conseqüències a llarg termini.

Com un pas més en la maduració d’algunes àrees de treball, la Fundació ha dividit en dues les d’infància i voluntariat educatiu amb persones responsables al capdavant de cadascuna d’elles. Era una necessitat fruit del desenvolupament de l’entitat.

Les necessitats creades per la pandèmia han accelerat decisió per a prestar una millor atenció als menors que reben atenció en els diversos centres d’intervenció.

María Morales, llicenciada en Educació Social per la Universitat de València serà, d’ara en avant, la persona responsable de la promoció del voluntariat educatiu i dels processos d’incorporació, seguiment i certificació de les persones voluntàries. Per part seua, María de Selva roman al capdavant de l’àrea d’Ajuda a la Infància, coordinant als tècnics i monitorant als menors beneficiaris de l’assistència socieducativa.