+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

I Edició de la Festa del Voluntariat “Per tot el que dones”

I Edició de la Festa del Voluntariat “Per tot el que dones”

La Fundació Iniciativa Social juntament amb la Càtedra d’Infància d’Adolescència, en col·laboració amb altres entitats, està organitzant la primera edició de la “Festa del voluntariat”. Sota el lema “Per Tot el que dones” es busca proporcionar un espai de trobada en el qual voluntaris i voluntàries de diferents entitats reben el seu reconeixement i homenatge per la seua valuosa labor

L’objectiu és organitzar una festa per a i pel voluntariat, posant el focus en les persones voluntàries. D’una banda, donar-los veu i protagonisme perquè puguen comptar les seues experiències de primera mà i per un altre, poder agrair-los la gran aportació que realitzen a la societat.

En aquest esdeveniment que se celebrarà el pròxim 4 de març, participaran diferents entitats de voluntariat, amb testimoniatges de persones implicades en activitats socials i amb uns vídeos elaborats entre tots els participants. Finalment, com a convidat especial comptaran amb la presència en línia de Victor Küppers, que impartirà una conferència.

Accedeix ACÍ al Programa en el qual trobaràs l’enllaç per a assistir de manera telemàtica.