+34 960 884 165
Finalistes dels Premis Esforça’t 2020

Finalistes dels Premis Esforça’t 2020

Els Premis Esforça’t del curs 2019/2020 s’han celebrat en unes circumstàncies molt especials. Aquests premis es van crear fa cinc anys per a reconéixer l’obstinació acadèmica d’estudiants de batxillerat juntament amb el seu compromís amb altres activitats de participació i solidaritat.

Marina Jorques (Alacant), Juan Hernández de Armijo (Múrcia) i Javier Esnaola (València) són els finalistes dels Premis Esforça’t 2020. El jurat ha valorat la millora i la constància en el resultat de les seues qualificacions i la dedicació del seu temps lliure a activitats extraescolars. Algunes d’elles enfocades a ajudar als que més ho necessiten, a impulsar l’entreteniment dels més xicotets i a acompanyar als nostres majors.

S’ha valorat de forma molt positiva l’aprofitament del temps, l’organització de les diferents tasques, així com la capacitat d’iniciativa de cadascun d’ells.

Ens agradaria destacar de tots els participants la seua capacitat d’esforç per a combinar amb èxit desenvolupe de les seues tasques, la pràctica d’un o diversos esports i la seua participació en activitats de voluntariat.

Enhorabona a tots els participants pel seu excel·lent compromís i treball.