+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Mor el Doctor Valdés, patró i impulsor de la Fundació

Mor el Doctor Valdés, patró i impulsor de la Fundació

Dissabte passat 27 de febrer va morir el Doctor Mariano Valdés Chávarri (Madrid, 1947) a l’Hospital Verge de la Arrixaca de Múrcia, on havia romàs ingressat durant tres setmanes després de donar positiu per Coronavirus.

El Doctor Valdés, era una de les veus més autoritzades en cardiologia. Va ser el primer a posar en marxa a Espanya el programa d’angioplàstia primària en el tractament de l’infart agut de miocardi.

Cap del Servei de Cardiologia de l’Hospital Verge de la Arrixaca fins a 2017, era també Catedràtic de Patologia General, Patologia i Clíniques Mèdiques i Cardiologia de la Universitat de Múrcia. També era Fellow del American College of Cardiology, (FACC) de la Societat Europea de Cardiologia, (FESC) i de la American Heart Association (FAHA).

Sempre preocupat per l’educació, va ser un dels membres fundadors de la Fundació Iniciativa Social en 2004 i actualment romania en el Patronat de Govern. Els seus consells van ser molt valuosos per a la posada en marxa de les diferents activitats i la seua viabilitat.

DEP