Concurso "Súmate al AMPA"

Des de la Fundació Iniciativa Social considerem primordial la labor realitzada per l'AMPAS per això, volem contribuir a l'intercanvi d'experiències entre aquesta mena d'associacions.

Amb aquest concurs es pretén la posada en comú entre AMPAS del coneixement adquirit i amb ell, d'aquelles activitats i procediments que han tingut o tenen un impacte positiu i que suposen una millora en la qualitat d'aquestes, de manera que es cree una xarxa de treball comú que permeta la millora de totes la *Ampas participants com a manera d'impulsar l'associacionisme de les famílies en el seu entorn educatiu.


Qui pot participar?

Podran participar totes les AMPAS pertanyents a centres educatius dins del territori espanyol.

Com puc participar?

El concurs té per contingut una proposta d'activitat de l'AMPA realitzada o per realitzar en tres categories diferents:

  • Organització d'activitats: Es presentaran propostes d'activitats relatives a l'organització d'esdeveniments, recaptacions solidàries, activitats extraescolars etc., que hagen sigut un èxit de participació i que des de l'AMPA es considere un model de gestió.
  • Reunions Efectives: Es presentaran propostes d'actuació referents a gestió i participació de reunions de l'AMPA que bé pel seu èxit de participació, o per la facilitat en la presa d'acords o el compliment d'horaris etc. es consideren un model de reunió eficaç.
  • Comunicació: Es presentaran propostes d'actuació que suposen una millora en la comunicació bidireccional de les Ampas, butlletins, informes, ús de xarxes socials, etc.

Després de l'elecció d'una de les categories, s'haurà d'emplenar el següent FORMULARI DE PARTICIPACIÓ
Quan puc presentar la meua candidatura?

El concurs comença el dia 4 d'octubre fins al 25 d'octubre.

Quin és el premi?

El premi són 200€ en material escolar.

Més informació:

Correu electrònic: stortajada@iniciativasocial.es.
Telèfon: 960 884 165.

Accedeix a les bases del concurs.


   

Últimas noticias

25 Oct
Concurs “Suma’t a l’AMPA”
  • Responsable: Sofía Tortajada
  • Lloc Online
  • Teléfono: 960884165