Concurso de buenas prácticas "Súmate al AMPA"

Des de la Fundació Iniciativa Social considerem primordial la labor realitzada per la AMPAS por això, volem contribuir a l'intercanvi d'experiències entre este tipus d'associacions per mitjà d'este concurso.


 

Amb aquest concurs se pretén la posada en comú entre AMPAS del coneixement adquirit i amb ell, d'aquelles activitats i procediments que han tingut o tenen un impacte positiu i que suposen una millora en la qualitat d'estes, de manera que es creu una xarxa de treball comú que permeta la millora de totes la Ampas participantes com a forma d'impulsar l'associacionisme de les famílies en el seu entorn educatiu.


 

Per a participar només has d'enviar-nos una proposta d'activitat relativa a les categories següents:


 
    • Organització d'activitats: Es presentaran propostes d'activitats relatives a l'organització d'esdeveniments, recaptacions solidàries, activitats extraescolars etc., que hagen sigut un èxit de participació i que des de l'AMPA es considere un model de gestió.

 
    • Reunions Efectives.Es presentaran propostes d'actuació referents a gestió i participació de reunions de l'AMPA que bé pel seu èxit de participació, o per la facilitat en la presa d'acords o el compliment d'horaris etc. es consideren un model de reunió eficaç.

 
    • Comunicació:Es presentaran propuestas de actuació que suposen una millora en la comunicació bidireccional de las Ampas, butlletins, informes, ús de xarxes socials, etc.
 

Pots enviar les teues propostes des de hui fins al dia 25 de novembre.


PREMIS:

Els guanyadors rebran 200 EUR en material escolar i una placa de reconeixement.


 

Inscripcions ACÍ 


Consulta les bases ACÍ
 

¡Esperem comptar amb la teua participació!


Últimas noticias

25 Nov
Concurs de bones pràctiques “Suma’t a l’AMPA”
  • Responsable: Sofía Tortajada
  • Lloc Online
  • Teléfono: 960884165