Concurs de bones pràctiques "Suma't a l'AMPA"

Des de la Fundació Iniciativa Social considerem primordial la labor realitzada per l'AMPAS  per això, volem contribuir a l'intercanvi d'experiències entre esta mena d'associacions mitjançant este concurs.


Amb este concurs es pretén la posada en comú entre AMPAS del coneixement adquirit i amb ell, d'aquelles activitats i procediments que han tingut o tenen un impacte positiu i que suposen una millora en la qualitat d'estes, de manera que es cree una xarxa de treball comú que permeta la millora de totes la *Ampas participants com a manera d'impulsar l'associacionisme de les famílies en el seu entorn educatiu.

Per a participar només has d'enviar-nos una proposta d'activitat relativa a les següents categories:


 
   • Organització d'activitats: Es presentaran propostes d'activitats relatives a l'organització d'esdeveniments, recaptacions solidàries, activitats extraescolars etc., que hagen sigut un èxit de participació i que des de l'AMPA es considere un model de gestió.


   
   • Foment de la igualtat: Es presentaran propostes que fomenten la participació masculina en el *Ampa i la corresponsabilitat en l'àmbit educatiu per als homes.


   
   • Comunicació: Es presentaran propostes d'actuació que suposen una millora en la comunicació bidireccional de les *Ampas, butlletins, informes, ús de xarxes socials, etc..


   

Pots enviar les teues propostes des de hui fins al dia 25 de novembre. Els participants podran presentar fins a un màxim de dues propostes per categoria.PREMIS:

Els guanyadors rebran 200 € en material escolar i una placa de reconeixement. Hi haurà un guanyador per categoria.


 

Inscripcions ACÍ 

 
Consulta les bases ací

Esperem comptar amb la teua participació!

Últimas noticias

25 Nov
Concurs de bones pràctiques “Suma’t a l’AMPA”
 • Responsable: Sofía Tortajada
 • Lloc Online
 • Teléfono: 960884165