+34 960 884 165
Escola d’Estiu 2023 a València: Un espai educatiu i divertit per als xiquets i xiquetes de Torrefiel

Escola d’Estiu 2023 a València: Un espai educatiu i divertit per als xiquets i xiquetes de Torrefiel

Les activitats amb infància posen el punt final al curs escolar amb aquesta activitat lúdica i formativa. En finalitzar el curs acadèmic, molts xiquets i xiquetes no poden accedir a cursos d’estiu, pel seu elevat preu i la seua dificultat per al desplaçament. L’Escola d’Estiu de la Fundació ofereix als i les menors del barri de Torrefiel, que participen durant l’any en els projectes educatius, l’opció de participar i tindre així activitats durant les vacances d’estiu. Tots ells, amb edats compreses entre els sis i els dotze anys (1r-6é de Primària).

Manualitats, activitats esportives, jocs col·laboratius i d’enginy, excursions i piscina, són algunes de les accions que s’han realitzat durant les tres setmanes de duració.

El personal professional de la Fundació, juntament amb el grup de voluntariat de l’activitat han organitzat els horaris, els materials i l’estructura per al seu bon funcionament. A més, gràcies a la col·laboració de donants i entitats s’ha pogut proporcionar als alumnes i alumnes: l’esmorzar a mitjan matí, la possibilitat de realitzar excursions els divendres i activitats diàries en la piscina de Torrefiel. En molts casos és la primera Escola d’Estiu a la qual han assistit i en alguns és la primera ocasió que tenen de participar en una activitat desenvolupada en una piscina.

Al final de cada dia es va realitzar una avaluació contínua, on el grup de professionals determinava si l’activitat havia sigut o no l’adequada i si hi havia algun aspecte que hauria de modificar-se de cara als següents dies de l’Escola. En finalitzar la mateixa, es realitza una avaluació per part dels participants i també per part del voluntariat, amb la finalitat de millorar l’activitat en el futur. 

Moltes gràcies a totes les persones i entitats que han fet possible aquesta acció donant recursos materials i econòmics.