+34 960 884 165
Escola de Famílies arriba al barri de la Fuensanta

Escola de Famílies arriba al barri de la Fuensanta

La Fundació amplia l’abast del projecte “Escola de Famílies” en nous centres escolars de València. Aquesta iniciativa s’emmarca en el seu Programa de Formació i Participació i pretén aconseguir l’apoderament de les famílies i el seu benestar per a millorar els seus nivells d’inclusió social.

L’activitat ha començat en el centre escolar Jesús María Fuensanta, situat en el barri del mateix nom, i que atén escolars i famílies del barri, algunes d’elles en situació de vulnerabilitat. Es tracta d’un barri desenvolupat després de la riuada de 1957 que es troba en el barri de L’Olivereta de València. En l’actualitat compta amb un 25% de població d’origen estrangera. El barri compta amb algunes àrees vulnerables o potencialment vulnerables d’acord amb els serveis d’estadística de l’Ajuntament.

La primera sessió, impartida per Zoimer Quintero, Coach familiar va tindre per títol “Com fer que el teu fill cresca feliç”. Aquesta activitat aquesta emmarcada dins d’un projecte formatiu integral composta de 15 sessions que ofereixen una temàtica variada. Aquesta primera sessió va tindre un gran acolliment i implicació per part de les famílies i el col·legi, aconseguint un espai on poder formar-se i compartir experiències.