+34 960 884 165
Emergència educativa: Aquest Nadal regala suport escolar

Emergència educativa: Aquest Nadal regala suport escolar

Alina té 10 anys. Està en 3r de Primària, però a penes sap llegir: és una barrera important per al seu progrés educatiu. El seu entorn habitual no afavoreix l’aprenentatge. Però Alina té ganes d’aprendre i volem ajudar-lo al fet que arribe lluny.

Amb els nostres projectes d’infància donem suport educatiu i escolar a molts xiquets i xiquetes amb situacions adverses que dificulten el seu desenvolupament i integració. Com Alina, darrere de cada xiquet hi ha una història de possibilitats i somnis.

Aquesta campanya vol aconseguir recursos per a desenvolupar activitats de reforç escolar (material didàctic, llibres, personal coordinador, etc).

El nostre objectiu és aconseguir 4.000 € abans de Nadal (un mes de reforç escolar suposa una despesa 50 € per participant en el programa). Vols ajudar amb alguna quantitat perquè Alina i altres menors participants milloren la seua situació?

VULL COL·LABORAR!

BIZUM

DONACIÓ AL 33504 

 

TRANSFERENCIA

ES3721004243352200194089 

 

TARJETA

 

(No és necessari tindre compte registrat) 

o bé

Puc desgravar fiscalment?

Per descomptat. Recorda pots recuperar fiscalment fins al 80% per les donacions fins a 150 €. Si desitges informació sobre el teu cas concret escriu-nos a donaciones@iniciativasocial.es