+34 960 884 165
El treball dels mestres inspira ments, projecta talents, construeix el futur. Gràcies Mestre 2023

El treball dels mestres inspira ments, projecta talents, construeix el futur. Gràcies Mestre 2023

La iniciativa Gràcies *Profe té com a objectiu fonamental destacar i promoure el reconeixement social, amb motiu de la celebració del Dia del Docent el 27 de novembre, del paper essencial exercit per mestres i mestres en el progrés continu de la societat.

Amb la col·laboració activa d’organitzacions socials i, de manera destacada, associacions de mares i pares (AMPAS) en tot el territori, la campanya s’ha convertit en una mobilització col·lectiva que busca ressaltar la importància del treball docent en la formació de les generacions futures.

Esta acció és part integral del Programa de Sensibilització de la Fundació, compromesa amb la valoració i estima de la labor educativa. A més del vídeo viral, la campanya també presenta un concurs de publicacions en xarxes socials, convidant a la comunitat a compartir missatges d’agraïment i reconeixement als seus mestres. El termini per a participar en este concurs culminarà el pròxim 29 de novembre.

Esta iniciativa, alimentada per l’esperit col·laboratiu de la comunitat, espera generar un impacte significatiu en la percepció social de la labor docent, recordant a tots que, més enllà de les aules, els mestres són arquitectes del coneixement i guies en el camí cap a un futur prometedor.