+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

El concurs Gràcies mestre 2020 publica els guanyadors

El concurs Gràcies mestre 2020 publica els guanyadors

Un any més el concurs Gràcies mestre ha fet lliurament dels premis als guanyadors de l’edició VII del concurs Gràcies Mestre.

L’objectiu d’aquest concurs és sensibilitzar a la societat, sobre l’important paper del professorat en el progrés social i la convivència. L’activitat s’emmarca en la campanya anual de reconeixement de la labor docent que promou major suport a la professió per part de l’alumnat, les famílies i la societat en general.

Enguany, més que mai, era necessari difondre el missatge per les circumstàncies a les quals s’estan enfrontant cada dia des de fa ja quasi un any. La situació provocada per la pandèmia ha obligat docents a reinventar la manera d’ensenyar.

Enguany la novetat ha sigut la creació de la categoria Centres Escolars, en la qual hem rebut més de 10 vídeos /post en les xarxes socials. Els guanyadors en aquesta categoria han sigut: el Col·legi CEU Jesús María d’Alacant, el Col·legi Santiago Apòstol Cabanyal, el Col·legi La nostra Senyora de la Consolació de Castelló i el Col·legi Beceroles de Gandia.

En la categoria Joves han participat més de 25 estudiants de diverses províncies d’Espanya. Hem rebut més de 35 vídeos/post per a donar suport al paper i la labor que desenvolupen aquests professionals de l’educació. Els guanyadors d’enguany han sigut: Cayetana Garcia, Lara de Castro i Maria Gausí.

Volem donar les gràcies a tots els participants pel vostre suport. Us esperem en la pròxima edició #graciesmestre