+34 960 884 165
“Desperta Somriures” torna al que De Debò Importa

“Desperta Somriures” torna al que De Debò Importa

El congrés ‘El que de debò importa’, organitzat per la Fundació que porta el mateix nom, va congregar a més de 1.500 joves en el Palau de les Arts de València. Aquest congrés té la finalitat de promoure els valors humans universals.

Els voluntaris del projecte Desperta Somriures com a guanyadors de la convocatòria Històries en Xarxa, concurs social organitzat per la Fundació LQDVI i Bankia, estaven convidats per a compartir el seu testimoniatge i experiència sobre el voluntariat educatiu que realitzen amb menors en risc d’exclusió social. Després de cinc anys de rebre aquest premi, Desperta Somriures forma part del Programa d’Atenció a la Infància i Voluntariat Educatiu, de la Fundació Iniciativa Social, atenent a més de 380 menors en situació de desavantatge a València, Alacant i Castelló i compta amb 120 voluntaris.

Desperta Somriures va tindre la sort de compartir testimoniatge amb altres impactants històries de superació i solidaritat com la del nigerià Kenneth Iloabuch o els protagonistes de la pel·lícula “Campions” guanyadora de tres Premis Goya en 2019.