+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Descobrir genis, despertar enginys

Descobrir genis, despertar enginys

Amb aquest títol la Fundació, va organitzar el passat 17 i 18 de gener, en la seu de la Universitat Politècnica de València un Taller d’Altes Capacitats dirigit a docents i a pares de xiquets amb altes capacitats. L’activitat ha comptat també amb la col·laboració de AVAST (Associació Valenciana de Suport a les Altes Capacitats). Amb gran èxit de participació, els més de 70 assistents van poder conéixer eines per a atendre millor la diversitat a l’aula i atendre aquestes necessitats específiques amb implicació de les famílies.

Les ponències van ser impartides per professionals en aquesta matèria com Encarna Llamas, doctora en filosofia especialista en desenvolupament dels hàbits de la intel·ligència, alta capacitat, innovació educativa i metodologies actives d’aprenentatge. Ella va inaugurar aquest taller amb la ponència Superdotació intel·lectual: identificació i model. Molt amena i amb gran participació.

Es van abordar temes tan importants com la gestió emocional en alumnes d’altes capacitats de la mà de la Psicòloga Lourdes Lucea especialista en Teràpies de Tercera generació.

El dissabte les ponències van començar a càrrec del personal de Avast, (Associació Valenciana de Suport a les Altes Capacitats Intel·lectuals) de la mà del seu president Sr. José Antonio Domínguez i de Luz Bueno, psicòloga del centre, van explicar entre altres matèries que passos han de donar les famílies quan té un xiquet d’alta capacitat, oferint el suport i el suport de l’Associació.

Isabel Torres Coordinadora del Programa Cracmat parle de la intervenció i recursos, plantejant casos pràctics i solucions concretes. Una vegada finalitzades les ponències, es va donar pas als tallers pràctics que van realitzar tots els participants, Mª Paz Berzosa, enginyera informàtica i professora de Matemàtiques va dirigir el taller de recursos online, Adela Jaime, professora de Didàctica de la Matemàtica UV porte acabe el taller de Lògica Matemàtica i Isabel Torres el taller de Recursos manipulatius.

Previous
Next