+34 960 884 165
Certificació del Pla d’Igualtat d’Oportunitats

Certificació del Pla d’Igualtat d’Oportunitats

El Pla d’Igualtat d’Oportunitats és una eina prevista per a les organitzacions professionals en la Llei d’Igualtat. En el cas de la Fundació va ser aprovat el mes de febrer passat i ha sigut visat per la Generalitat Valenciana.

La certificació suposa la concessió del segell “Fent Empresa. Iguals en Oportunitats” que acredita públicament que l’organització aplica polítiques d’igualtat en tots els seus centres de treball en territori valencià.

El Pla d’Igualtat impulsarà dins de l’organització polítiques de conciliació i corresponsabilitat, l’adequació de la classificació professional, la formació i la representació igualitària, entre altres mesures.

Per a la Fundació suposa un compromís més, aquesta vegada cap a dins de l’organització, en la promoció d’oportunitats. Un compromís que l’entitat entén que ha de començar per si mateixa.

L’elaboració del Pla d’Igualtat va ser possible gràcies a les iniciatives de formació i assessorament de la Plataforma de Voluntariat de la Comunitat Valenciana des de la qual expressem des d’ací el nostre agraïment.