+34 960 884 165
Campanya 2022 per a promoure la participació en les Ampas

Campanya 2022 per a promoure la participació en les Ampas

La Fundació Iniciativa Social, presenta una nova edició de la campanya de sensibilització “Suma’t al Ampa”. Aquesta activitat té com a objectiu enfortir el teixit associatiu entorn de l’escola i conscienciar a la societat sobre el valor de la participació de les famílies en les associacions de mares i pares, com a punt d’unió entre família i escola.

Sota el lema “La teua participació suma” la campanya es materialitza en un vídeo que il·lustra la importància de la participació de les famílies i els beneficis que genera. La producció reprodueix l’experiència real d’una família membre de *Ampa del col·legi públic Luis Braille de València. A través de les seues vivències quotidianes explica què els suposa formar part d’aquest teixit associatiu i ser la veu de les famílies a l’escola.

Aquesta campanya de sensibilització naix de les necessitats detectades l’Informe sobre sobre el Panorama Actual de les Ampas 2022, que realitza anualment la Fundació en l’àmbit educatiu. En aquesta última edició l’informe ha abordat aspectes relacionats amb el finançament i comunicació d’aqueixes associacions des de la perspectiva dels membres de la Junta Directiva. Aconseguir major participació i implicació continua sent el principal desafiament.

Pots veure el vídeo i consultar l’informe a continuació.