+34 960 884 165

Últimas noticias relevantes

Arranca la VIII edició del concurs de posts i vídeos “Gràcies Profe 2021”

Arranca la VIII edició del concurs de posts i vídeos “Gràcies Profe 2021”

La Fundació Iniciativa Social convoca novament enguany el concurs Gràcies Profe, amb la mirada posada en la celebració del Dia del Mestre a Espanya el pròxim 27 de novembre.

Gràcies Profe és una activitat per a promoure el reconeixement social i el respecte i adhesió de famílies i alumnes cap a les seues mestres i mestres. Aquesta activitat té com a finalitat posar en valor la important contribució dels docents al desenvolupament social i promoure el seu reconeixement en les famílies i la societat.

El projecte compta amb dues activitats a nivell nacional que es complementen entre si: una campanya de comunicació (amb un missatge principal) i un concurs (que pretén amplificar la força del missatge de la campanya).

El concurs té un doble contingut: creació d’un vídeo que es publica en xarxes socials (Facebook, Instagram), o bé publicació d’un post en xarxes (Facebook, Instagram).

Existeixen dues categories de participació al concurs: grups de joves (entre 14 i 23 anys), o bé, la participació per mitjà d’universitats, centres escolars i AMPAS.

Les bases del concurs, formularis per a participació i premis per categories, ja estan disponibles en la web graciasprofe.com