+34 960 884 165
Arranca la IX edició del concurs “Gracies Profe 2022”

Arranca la IX edició del concurs “Gracies Profe 2022”

La Fundació Iniciativa Social convoca, com cada any, el concurs Gràcies Profe, amb la mirada posada en la celebració del Día del Mestre en Espanya el próximo 27 de novembre.

Gràcies Profe es una activitat per a promoure el reconeixement social i el respecte i adhesió de famílies i alumnes cap a les seues mestres i mestres. Esta activitat té com a finalitat posar en valor la important contribució dels docents al desenrotllament social i promoure el seu reconeixement en les famílies i la societat.

El projecte compta amb dos activitats a nivell nacional que es complementen entre si: una campaña de comunicació (amb un missatge principal) i un concurs  (que pretén amplificar la força del missatge de la campanya).

El concurs té un doble contingut: creació d’un vídeo que es publica en xarxes socials (Facebook, Instagram) , o bé publicació d’un post en xarxes (Facebook, Instagram).

Hi ha dos categories de participació al concurs: grups de jóvens  (entre 14 i 23 anys) , o bé, la participació per mig de universitats, centres escolars i AMPAS. La convocatòria està oberta des del dissabte 15 d’octubre, fins al dimarts 29 de novembre.

Les bases del concurs, formularis per a participació i premis per categories, ja esten disponibles en la web graciasprofe.com

¡Anima’t i participa!