+34 960 884 165
Arranca el concurs de vídeos i post “Gràcies Profe” 2020

Arranca el concurs de vídeos i post “Gràcies Profe” 2020

Sota el lema “ara més que mai” la Fundació Iniciativa Social convoca novament enguany el concurs Gràcies Profe, amb la mirada posada en la celebració del Dia del Mestre a Espanya el pròxim 27 de novembre.

El projecte Gràcies Profe és una activitat per a promoure el reconeixement social i el respecte i adhesió de famílies i alumnes cap a les seues mestres i mestres. Aquesta activitat té com a finalitat posar en valor la important contribució dels docents al desenvolupament social i promoure el seu reconeixement en les famílies i la societat. I, ara més que mai, ja que la crisi sanitària originada pel Covid 19 ha posat de manifest la importantíssima labor que exerceixen els mestres i mestres.

El projecte compta amb dues activitats a nivell nacional que es complementen entre si: una campanya de comunicació (amb un missatge principal) i un concurs (que pretén amplificar la força del missatge de la campanya).

El concurs té un doble contingut: creació d’un vídeo que es publica en xarxes socials (Facebook, Instagram), o bé publicació d’un post en xarxes (Facebook, Instagram).

Com a novetat de l’edició d’enguany el concurs es divideix en dues categories: la participació directa de grups de joves, o bé, la participació per mitjà d’universitats, centres escolars i AMPAS.

Les bases del concurs i formularis per a la participació ja estan disponibles en la web graciasprofe.com