+34 960 884 165
Suport de Fundació Banc Santander per a la transformació digital

Suport de Fundació Banc Santander per a la transformació digital

La Fundació ha sigut seleccionada com a entitat beneficiara de les ajudes de la primera convocatòria “Santander Social Tech”, una iniciativa de la Fundació Banc Santander.

Aquesta notícia ens ha arribat en el millor moment ja que a causa de l’escenari actual arran del COVID-19, que ens ha obligat a canviar la manera de treballar, activant el teletreball i tots els recursos virtuals dels quals disposem per a poder continuar arribant als nostres beneficiaris, valorem més si cap, els avantatges de la transformació digital.

Aquesta convocatòria té com a objectiu donar un impuls en la digitalització de les entitats del tercer sector, avançant cap a la transformació digital. Suposa una continuïtat i complement a les sessions presencials de formació digital que va oferir la Fundació Banc Santander que es van celebrar durant l’any passat.

Les entitats beneficiàries de l’ajuda, més de 50 en tot el territori nacional, obtindran una formació per a directius i empleats de de el sistema office 365 així com eines de comunicació digital, eines per a formació presencial i online de voluntaris i la comunicació entre seus.