+34 960 884 165
Aportant ferramentes al voluntariat

Aportant ferramentes al voluntariat

La formació del voluntariat és una de les claus per a poder realitzar una intervenció eficaç amb els menors en els centres educatius i centres socials. Esta formació ha tingut lloc a València i a Alacant.

La temàtica d’esta sessió ha sigut tècniques i estratègies per a treballar amb menors en situació de vulnerabilitat. Es van realitzar dinàmiques per grups per a la resolució de conflictes i situacions reals que es donen en les intervencions, a més, va ser un espai d’intercanvi entre les persones participants per a potenciar la cohesió grupal.

El Banc Sabadell va cedir les seues instal·lacions del Hub Empresa a València i la sessió a Alacant va tindre lloc en la seu de la Fundació. Des d’estes línies volem agrair a totes les persones i entitats que han fet possible esta formació. Especialment a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València

La formació del voluntariat té continuïtat al llarg del curs escolar, aportant ferramentes per a millorar les capacitats dels voluntaris i voluntàries.